14/04/2022

Darling Ingredients vindt all-in-one oplossing voor vlootbeheer bij WACS

Darling Ingredients, een wereldspeler in de innovatieve en duurzame verwerking van verschillende organische reststromen en dierlijke bijproducten, gaat voor zijn vlootbeheer aan de slag met WACSonline. De opstart gebeurt bij Revada BV.  

Op basis van een uniek concept verwerken ze grondstoffen van dierlijke oorsprong (karkassen bvb.) en ontwikkelen ze eiwitten, mineralen, vetten en tal van andere speciale ingrediënten.

De eindproducten van Darling Ingredients worden gebruikt als natuurlijke ingrediënten voor voedingsmiddelen, diervoeders, farmaceutische producten, technische toepassingen, meststoffen en bio-energie.

Innovatie en duurzaamheid draagt Darling Ingredients dus hoog in het vaandel. Ook in haar vloot. Om minder stilstand te hebben en hun voertuigen efficiënter te laten rijden, zochten ze naar een groene oplossing voor vlootbeheer.

Hun oog viel op ons mobiel, groen en kostenbesparende all-in-one pakket. WACSonline zal de levenscyclus van alle onderhoudsgevoelige objecten, zeg maar de voertuigen, opvolgen binnen de vloot van Darling Ingredients.