27/07/2021

Herstel na noodweer en Covid-19

Je zag het wellicht hier passeren hoe een van de showrooms van onze garages onderliep. En we schreven ook al over hoe jij je als garagist in Covid-tijden kan wapenen met online afspraken. Maar we kijken ook graag positief vooruit. Naar het post-tijdperk na de wateroverlast én corona waarin wij graag een steunpilaar zijn met onze partners in deze donkere tijden. Hoe? Onze zoektocht naar het licht in de donkere tunnel.

Heel wat garagisten zitten met hun handen in het haar. Hemeltje, wat een overstroming, wanneer kom ik dit weer te boven en komt dit allemaal terug in orde? Maar het is ook een moment om dingen te gaan herzien, zoals het businessplan. Bij sommige is letterlijk de computer weggespoeld bijvoorbeeld. Dan heb je een andere oplossing nodig. Iets moderners.

Een oplossing:
● zonder infrastructuur en in de cloud, waardoor je overal en altijd aan je garagebeheer kan (lees: tablet op internet inpluggen en starten maar)
● op maat en werkend als een verbruiksfactuur (lees: geen hoge kosten, die kan je nu wel missen)

HERSTEL SNELLER MET ONS ALS PARTNER

Dankzij onze samenwerking met tal van groepen en concepten, sta je niet alleen. Je krijgt extra voordeel zoals meer en ander specifiek werk. Ook vergemakkelijken we je leven via single sign on. Dat is eenmalig inloggen waarna jij automatisch toegang krijgt tot meerdere applicaties in ons netwerk.

Meer info over garage software in de cloud of de keuzemogelijkheden in de groepen en concepten? Aarzel niet om meer info te vragen!