11/05/2022

Koppeling ‘Online Afspraken’ en ‘Mercedes Me’ actief bij Vereenooghe en Ghistelinck

De twee Mercedes-Benz garages Vereenooghe en Ghistelinck zijn fans van het eerste uur van onze service ‘Online Afspraken’. Ze vroegen ons dit te koppelen aan hun app ‘Mercedes Me’. Na enkele testen is deze nu live bij de twee concessiehouders van Mercedes-Benz.  

Met onze dienst ‘Online afspraken’ kan je 24/7 een afspraak maken bij je garagist. De garagist ziet de afspraak online binnenkomen en weet meteen over welk voertuig het gaat. Dit verlicht het werk van de receptie en vermindert ook het aantal telefoontjes van en naar de garage. Ook na sluitingstijd kan je een afspraak boeken, dit is klantenservice ten top.

Ook bij ‘Mercedes Me’ staat die klantenservice bovenaan. Met deze app kan je altijd en overal de actuele voertuigstatus bekijken, bijvoorbeeld of de ruiten zijn gesloten en de deuren zijn vergrendeld, of de bandenspanning klopt en wat het brandstofpeil is.

De app ‘Mercedes Me’ herinnert je ook altijd op tijd aan de volgende onderhoudsbeurt. Vervolgens kan je snel en eenvoudig een afspraak maken via onze koppeling ‘Online Afspraken’.