12/04/2017

Sinds kort mogen we ook Truckland uit Nederland als klant verwelkomen. De specialist in bedrijfswagens maakt in haar eerste van de 11 vestigingen gebruik van ons slimme online planbord.

arjanTruckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. “Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van lichte en zware bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is”, vertelt Arjan den Besten, manager aftersales van Truckland. “Naast dat wij (service)dealer zijn van de merken DAF, GINAF, FIAT, IVECO, MAN, VW en RENDERS, hebben wij ook veel ervaring met het onderhouden van MERCEDES, SCANIA en VOLVO bedrijfswagen. Daarnaast hebben wij veel kennis in huis op het gebied van hydrauliek als daar zijn reinigingsvoertuigen, huisvuil-voertuigen, laadkleppen, autolaadkranen en containersystemen. Door deze multi-brand filosofie en brede expertise zijn wij inmiddels in staat om het complete bedrijfswagenpark van onze klanten in optimale conditie te houden.”

Waarom WACSonline?

De keuze voor WACSonline kwam er na enkele aanpassingen van het online planbord. “Hiervoor stelde het team van WACSonline zich heel flexibel op”, zegt den Besten. “Naast deze verbeteringen, is het onbeperkt aantal gebruikers en het feit dat ik dankzij de cloud het planbord van overal kan raadplegen en herschikken, van doorslaggevende aard geweest om met WACSonline in zee te gaan.”

Jan de Jong