12/10/2021

Tot onze spijt moeten we u informeren dat onze populaire informatie-service op basis van kenteken onder de noemer CarDNA niet meer zal aangeboden worden met ingang op 1/11/2021.

De leverancier van deze service krijgt geen toegang meer tot de Kruispuntbank van Voertuigen als gevolg van een recente beslissing van de Federal Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer.

De service zou beschikbaar blijven via chassisnummer maar slechts voor een deel van de velden & zonder alle gegevens met betrekking tot de inschrijving van een voertuig. Van zodra hier meer duidelijkheid over is en aan welk tarief dit dan zal zijn zal de service onderbroken blijven.

De communicatie kan u onderaan terugvinden.

Alternatief
Een oplossing op basis van kenteken kunnen wij u helaas niet aanbieden, wel kunnen wij een volledig aanbod incl. registratiegegevens maar ook commerciële informatie als restwaarde e.d. aanbieden via onze andere dataleverancier Inmotiv. 

We zijn momenteel bezig een voorstel aan het uitwerken zodat we hun data kunnen aanleveren op een gebundelde manier & dit zonder abonnementskosten, maar zoals we CarDNA konden aanbieden als onderdeel van uw maandelijke WACS-factuur per raadpleging.

We brengen u hier zo snel mogelijk van op de hoogte zodat u tijdig kan inschrijven!